Remote Starter Install Tips - 2016 Base Sedan 5 Speed - Page 2 - Nissan Versa Forums
General Technical & Electrical Anything not in a specific group, discuss here

User Tag List

 5Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #11 of 11 Old 12-17-2018, 03:25 AM
New Member
 
Join Date: Oct 2018
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
I went through to double check connections. I think it's clear that there's a safety feature that is not being met.

Power from the battery through the 2 wires is confirmed.
I confirmed the ignition wire connections using this video: https://youtu.be/Q-S6ZtynT2Y?t=1307
I confirmed the hood pin switch is not the issue, by unplugging it.
I'm getting power from the brake switch, and 0v when the pedal is depressed.
I've tried both the parking brake input and anti-grind output unconnected, to ground, and to 12v.

I'm at a loss. Next step is to find someone and pay them to help me. I don't really want to do that.
Colchicine is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome