Key removed. Alarm continues - Nissan Versa Forums
General Technical & Electrical Anything not in a specific group, discuss here

User Tag List

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 Old 04-08-2013, 12:24 AM Thread Starter
New Member
 
Join Date: Apr 2013
Location: Toronto, Ontario
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
Key removed. Alarm continues

Have a 2009 Versa. When I remove the key from ignition, it now no longer unlocks the doors and when I manually unlock then open the door, the alarm sounds for the key left in ignition. Alarm stops when I shut the door. Vehicle runs normal otherwise. Tried inserting and removing key from ignition multiple times. Tried turning steering wheel with key in and out of ignition. All no help. Has anyone experienced this?
rjohnston is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 Old 04-08-2013, 12:30 AM
Level II Member
 
adaptandovercome's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 57
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
No haven't experienced it but almost sounds like a wire maybe pinched by steering column. But I would have it checked out
adaptandovercome is offline  
post #3 of 4 Old 04-28-2013, 03:54 AM Thread Starter
New Member
 
Join Date: Apr 2013
Location: Toronto, Ontario
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
I did not go to get it checked out and just lived with it until last week when everything went back to normal. Remove key from ignition and doors unlocked and alarm did not sound when door opened. This lasted for one day when it returned to its error state. But this lasted only for two days and then it returned to normal again. Since last Wednesday, it has been perfect again. Will monitor and if it happens again, I will take it in for them to look at. Will post if anything happens. Thanks.
rjohnston is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 4 Old 04-29-2013, 12:45 AM
Level III Member
 
Join Date: Apr 2013
Location: Oregonia, Ohio
Posts: 143
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
Quote:
Originally Posted by rjohnston View Post
I did not go to get it checked out and just lived with it until last week when everything went back to normal. Remove key from ignition and doors unlocked and alarm did not sound when door opened. This lasted for one day when it returned to its error state. But this lasted only for two days and then it returned to normal again. Since last Wednesday, it has been perfect again. Will monitor and if it happens again, I will take it in for them to look at. Will post if anything happens. Thanks.
I had a car with a strange short that only happened during rain or heavy dew. Someone needs to trace the wires and see where the short might be. Could be the fuse too.
gapperguy is offline  
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome