Keyfob problem - Nissan versa 2009 - Nissan Versa Forums
General Versa Discussion Everything about Versa's that does not fit in another forum

User Tag List

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 Old 06-02-2018, 10:27 PM Thread Starter
New Member
 
Join Date: Jun 2018
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
Question Keyfob problem - Nissan versa 2009

Hi,

I have a unusual problem with my key fob. It always worked well then someone used the car and since then, there is this problem (and the person doesn't remember doing anything).

So, I have these two original key fob and a remote start key fob (3rd party installed later).

Now the problem is, I can't lock/unlock doors anymore with both original key fob EXCEPT if there is a key inserted and the car is started or on battery. In that case, both key fob works. I remove the key, I can lock or unlock for a few seconds then both stop working.

As for the remote start key fob, it works all the time, key inserted or not.

This problem happens overnight as I said, after that person used the car. All keys were working well before all the time.

Any idea ?

sorry for my English

thanks
Vincent B. is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 Old 06-02-2018, 10:52 PM
Level IV Member
 
Join Date: Feb 2017
Posts: 224
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 45 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
Well it is a little strange that they quit working at the same time but it might be as simple as bad batteries.
Alan_nc is online now  
post #3 of 4 Old 06-02-2018, 11:50 PM Thread Starter
New Member
 
Join Date: Jun 2018
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
yeah but they work if there is a key is inserted...so it can't be the battery
Vincent B. is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 4 Old 06-03-2018, 01:43 AM Thread Starter
New Member
 
Join Date: Jun 2018
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
well, don't know what to say. They are now both working and I did nothing. I just tried them 3-4 hours later and now it's OK. Wow...
Vincent B. is offline  
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome