#3 Cylinder Misfire After Engine Wash - Nissan Versa Forums
General Versa Discussion Everything about Versa's that does not fit in another forum

User Tag List

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 06-05-2019, 04:34 AM Thread Starter
Level I Member
 
Join Date: Jun 2019
Location: Bonsall, California
Posts: 14
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
#3 Cylinder Misfire After Engine Wash

I've degreased and hose washed many an engine and never a problem. The 2007 Versa SL I just got my daughter came with the dirtiest engine I've seen so I sprayed all the engine with degreaser and hosed of with high pressure water as I always do. Well this time I got after the engine wash a misfire on #3 . The coils and their leads are quite exposed and I did fire thru that gap area under the manifold.

So I'm asking, did I short a coil, did I dislodge a connector or is just water on plug an issue. Don't want to strip the whole thing down and replace coils and plugs unless I know what might be the issue.

Any ideas
MikeOfBonsall is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome