Versa 2008/U1000/No start no crank / battery has power / Jumpstart did not work - Nissan Versa Forums
New Members New to the Versa world? Come in, introduce yourself and we can answer FAQs you have!

User Tag List

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 Old 09-27-2017, 10:34 PM Thread Starter
New Member
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
Versa 2008/U1000/No start no crank / battery has power / Jumpstart did not work

I had a u1000 error code that went away and service engine did not come back.Drove fine for 700 miles.

Versa 2008/No start no crank / dash has power / battery has power / Jumpstart did not work.
jack10901090 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 09-28-2017, 12:25 PM
Level V Member
 
Join Date: Sep 2012
Location: New Jersey
Posts: 674
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 93 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
Quote:
Originally Posted by jack10901090 View Post
I had a u1000 error code that went away and service engine did not come back.Drove fine for 700 miles.

Versa 2008/No start no crank / dash has power / battery has power / Jumpstart did not work.
I would suggest that you check the connections to the starter first and make sure you are getting juice to the starter. If they prove to be o.k., you might want to give the starter a good whack with a piece of wood like a 2x4. Sometimes the starter gear will jam up, and by giving it a sharp whack it will temporarily free it up. Good luck
pimperell is offline  
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome