Website Issues - Page 2 - Nissan Versa Forums
Nissan Versa Forums Announcements Forum-centric News, Updates, Alerts and Announcements.

User Tag List

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #11 of 17 Old 03-18-2009, 08:41 PM
Member
 
Join Date: Mar 2009
Location: Denver, CO
Posts: 3,417
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
Hey Dave, I sent you a MSG...
Hschlick84 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #12 of 17 Old 03-18-2009, 08:58 PM Thread Starter
Level V Member
 
Dave01978's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Romeoville IL
Posts: 585
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Feedback Score: 1 reviews
well looks there there is supposed to be a script in the bottom of the footer that was missing
Dave01978 is offline  
post #13 of 17 Old 03-18-2009, 09:21 PM
Member
 
Join Date: Mar 2009
Location: Denver, CO
Posts: 3,417
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
Nevermind, I believe it's resolved
Hschlick84 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #14 of 17 Old 03-18-2009, 09:44 PM Thread Starter
Level V Member
 
Dave01978's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Romeoville IL
Posts: 585
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Feedback Score: 1 reviews
ok the settings looked ok, but i set dst to on

if you have more issues let me know
Dave01978 is offline  
post #15 of 17 Old 05-09-2009, 02:30 AM Thread Starter
Level V Member
 
Dave01978's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Romeoville IL
Posts: 585
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Feedback Score: 1 reviews
Ok did a bunch of reading and added about 20 security token codes to inputs where they should have been. hopefully this solves the issues for everyone now.

Dave
Dave01978 is offline  
post #16 of 17 Old 05-11-2009, 05:16 PM
Level VI Member
 
robj80's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: central, CT
Posts: 3,272
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 124 Post(s)
Feedback Score: 1 reviews
I can't get into my user CP? I tried to change my time to my location and now I can't get back into there? I will PM you as well.


205,125 miles when she was given away
35 mpg last tank


̶w̶a̶i̶t̶i̶n̶g̶ ̶f̶o̶r̶ ̶h̶e̶r̶ ̶t̶o̶ ̶d̶i̶e̶ ̶s̶o̶ ̶I̶ ̶c̶a̶n̶ ̶b̶u̶y̶ ̶a̶ ̶t̶r̶u̶c̶k̶,̶ ̶b̶u̶t̶ ̶s̶h̶e̶ ̶w̶o̶n̶'̶t̶ ̶d̶i̶e̶ She didn't die but I bought the truck anyway!!
robj80 is offline  
post #17 of 17 Old 05-11-2009, 05:26 PM
Level VI Member
 
robj80's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: central, CT
Posts: 3,272
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 124 Post(s)
Feedback Score: 1 reviews
Not sure if you did something or not but after I PM'd you I was in the user CP screen and I just went and shut off the DST thing and all is good.


205,125 miles when she was given away
35 mpg last tank


̶w̶a̶i̶t̶i̶n̶g̶ ̶f̶o̶r̶ ̶h̶e̶r̶ ̶t̶o̶ ̶d̶i̶e̶ ̶s̶o̶ ̶I̶ ̶c̶a̶n̶ ̶b̶u̶y̶ ̶a̶ ̶t̶r̶u̶c̶k̶,̶ ̶b̶u̶t̶ ̶s̶h̶e̶ ̶w̶o̶n̶'̶t̶ ̶d̶i̶e̶ She didn't die but I bought the truck anyway!!
robj80 is offline  
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome