I am not logged in on homepage? - Page 2 - Nissan Versa Forums
Nissan Versa Forums Announcements Forum-centric News, Updates, Alerts and Announcements.

User Tag List

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #11 of 23 Old 06-16-2010, 01:47 PM Thread Starter
Level VI Member
 
robj80's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: central, CT
Posts: 3,272
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 124 Post(s)
Feedback Score: 1 reviews
Even when I type in my username and password the screen comes on saying thank you for logging in robj80 then it goes back to the homepage with me NOT being logged in.


205,125 miles when she was given away
35 mpg last tank


̶w̶a̶i̶t̶i̶n̶g̶ ̶f̶o̶r̶ ̶h̶e̶r̶ ̶t̶o̶ ̶d̶i̶e̶ ̶s̶o̶ ̶I̶ ̶c̶a̶n̶ ̶b̶u̶y̶ ̶a̶ ̶t̶r̶u̶c̶k̶,̶ ̶b̶u̶t̶ ̶s̶h̶e̶ ̶w̶o̶n̶'̶t̶ ̶d̶i̶e̶ She didn't die but I bought the truck anyway!!
robj80 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #12 of 23 Old 06-16-2010, 01:54 PM
Level VI Member
 
iluvmyVersa08's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Mount Hope, ON
Posts: 6,567
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 9 Post(s)
Garage
Feedback Score: 0 reviews
Quote:
Originally Posted by robj80 View Post
Even when I type in my username and password the screen comes on saying thank you for logging in robj80 then it goes back to the homepage with me NOT being logged in.
Yes thats what it did to me the other day too. I had to log in about 3 or 4 times before it showed I was logged in.



iluvmyVersa08 is offline  
post #13 of 23 Old 06-17-2010, 01:02 AM
Level V Member
 
bboy_romeo's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Durham Region, Ontario, Canada
Posts: 613
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
did you guys clear your history too, cookies alone may not get rid of the problem
i've never had that problem. and i'm using Firefox.

Internet Explorer users
> click tools
> Internet Options
> Under the General Tab you will find Browsing History click delete
> select all boxes except passwords (or else all the sites you've been too that have saved your password will be gone) and click delete

if this doesn't work reset internet explorer completely. it will get rid of your addons (toolbars) but not your favorites so not to worry.

resetting IE
> click tools
> internet options
> click the advanced tab
> click reset
> check off delete personal settings
> click reset

now close and reopen IE and try again with the forums

Firefox users
> click tools
> clear recent history
> at the top where it says Time range to clear: choose everything
> select all check boxes
> and click clear now

now to reset firefox if this doesnt help
> close firefox completely
> click start
> click mozilla firefox
> click mozilla firefox (safe-mode)
> check off reset all user preferences to Firefox defaults
> now click make changes and restart
bboy_romeo is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #14 of 23 Old 06-17-2010, 01:07 AM
Level V Member
 
bboy_romeo's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Durham Region, Ontario, Canada
Posts: 613
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
Safari users
> click on the History menu at the top
> click clear history
> now click clear

to reset safari
> click safari
> click reset safari
> check off all check boxes
> click reset

hope this helps guys
bboy_romeo is offline  
post #15 of 23 Old 06-17-2010, 04:51 AM
Member
 
Join Date: Mar 2009
Location: Denver, CO
Posts: 3,417
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
I need to get into the habit of using FireFox more often, have it installed but always used IE for some odd reason.
Hschlick84 is offline  
post #16 of 23 Old 06-17-2010, 12:56 PM Thread Starter
Level VI Member
 
robj80's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: central, CT
Posts: 3,272
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 124 Post(s)
Feedback Score: 1 reviews
No go on any of those suggestions.


205,125 miles when she was given away
35 mpg last tank


̶w̶a̶i̶t̶i̶n̶g̶ ̶f̶o̶r̶ ̶h̶e̶r̶ ̶t̶o̶ ̶d̶i̶e̶ ̶s̶o̶ ̶I̶ ̶c̶a̶n̶ ̶b̶u̶y̶ ̶a̶ ̶t̶r̶u̶c̶k̶,̶ ̶b̶u̶t̶ ̶s̶h̶e̶ ̶w̶o̶n̶'̶t̶ ̶d̶i̶e̶ She didn't die but I bought the truck anyway!!
robj80 is offline  
post #17 of 23 Old 06-17-2010, 01:09 PM Thread Starter
Level VI Member
 
robj80's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: central, CT
Posts: 3,272
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 124 Post(s)
Feedback Score: 1 reviews
So after doing what I was told I had to re log in to all the forums I frequent. They all work great except this one. It has nothing to do with my computer or settings.


205,125 miles when she was given away
35 mpg last tank


̶w̶a̶i̶t̶i̶n̶g̶ ̶f̶o̶r̶ ̶h̶e̶r̶ ̶t̶o̶ ̶d̶i̶e̶ ̶s̶o̶ ̶I̶ ̶c̶a̶n̶ ̶b̶u̶y̶ ̶a̶ ̶t̶r̶u̶c̶k̶,̶ ̶b̶u̶t̶ ̶s̶h̶e̶ ̶w̶o̶n̶'̶t̶ ̶d̶i̶e̶ She didn't die but I bought the truck anyway!!
robj80 is offline  
post #18 of 23 Old 06-17-2010, 01:30 PM
Level V Member
 
Dave01978's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Romeoville IL
Posts: 585
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Feedback Score: 1 reviews
i will see what i can do, i think it has to do with the home page thing, I tired to remove it last night to see if that would take care of it, but i managed to break the site, need to figure out how to remove it,
Dave01978 is offline  
post #19 of 23 Old 06-18-2010, 07:18 PM Thread Starter
Level VI Member
 
robj80's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: central, CT
Posts: 3,272
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 124 Post(s)
Feedback Score: 1 reviews
Figured it out!!!!!!!!!! Well I still don't know why it's doing it but I know how to stop it.

Use the WWW. when accessing the forum. For example my bookmark was nissanversaforums.com and that would make me not logged in. But if I go to www.nissanversaforums.com I am logged in everytime. I fixed my bookmark and life is good again.


205,125 miles when she was given away
35 mpg last tank


̶w̶a̶i̶t̶i̶n̶g̶ ̶f̶o̶r̶ ̶h̶e̶r̶ ̶t̶o̶ ̶d̶i̶e̶ ̶s̶o̶ ̶I̶ ̶c̶a̶n̶ ̶b̶u̶y̶ ̶a̶ ̶t̶r̶u̶c̶k̶,̶ ̶b̶u̶t̶ ̶s̶h̶e̶ ̶w̶o̶n̶'̶t̶ ̶d̶i̶e̶ She didn't die but I bought the truck anyway!!
robj80 is offline  
post #20 of 23 Old 06-18-2010, 07:41 PM
Member
 
Join Date: Mar 2009
Location: Denver, CO
Posts: 3,417
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
Quote:
Originally Posted by robj80 View Post
Figured it out!!!!!!!!!! Well I still don't know why it's doing it but I know how to stop it.

Use the WWW. when accessing the forum. For example my bookmark was nissanversaforums.com and that would make me not logged in. But if I go to www.nissanversaforums.com I am logged in everytime. I fixed my bookmark and life is good again.
I've always used www before the rest of the URL, never had any issues of not remembering me
Hschlick84 is offline  
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome