forum log in issue - Page 2 - Nissan Versa Forums
Nissan Versa Forums Announcements Forum-centric News, Updates, Alerts and Announcements.

User Tag List

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #11 of 19 Old 06-16-2009, 10:04 AM
Level VI Member
 
iluvmyVersa08's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Mount Hope, ON
Posts: 6,567
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 9 Post(s)
Garage
Feedback Score: 0 reviews
Hey, I tried logging in on my home PC and everytime I opened a new forum discussion tab, it booted me out and made me login again. But on my mac, I never have to sign in ... once I sign in its always signed it ...
So yes, he's right, the problem does exist ... just on some computers ... :S???



iluvmyVersa08 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #12 of 19 Old 06-16-2009, 12:59 PM
Level VI Member
 
AusTiida's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: South Australia
Posts: 867
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
Ah crapola!

Okay, what browser are you using?

(the type/brand/name AND version....usually available by going to the 'about' tab on your browser)
AusTiida is offline  
post #13 of 19 Old 06-16-2009, 01:31 PM Thread Starter
Level VI Member
 
robj80's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: central, CT
Posts: 3,272
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 124 Post(s)
Feedback Score: 1 reviews
OOOOOHHHHHH SSSSSUUUUURRRRRREEEEEEE!!!!!!!!!!!! I have an issue and it's "no biggie", but as soon as a girl has the problem you guys are going to jump all over it . JK

I still have the problem and it's very similar to her's. Seems to happen randomly as this morning on IE I went to the homepage and I was already logged in as I should have been.


205,125 miles when she was given away
35 mpg last tank


̶w̶a̶i̶t̶i̶n̶g̶ ̶f̶o̶r̶ ̶h̶e̶r̶ ̶t̶o̶ ̶d̶i̶e̶ ̶s̶o̶ ̶I̶ ̶c̶a̶n̶ ̶b̶u̶y̶ ̶a̶ ̶t̶r̶u̶c̶k̶,̶ ̶b̶u̶t̶ ̶s̶h̶e̶ ̶w̶o̶n̶'̶t̶ ̶d̶i̶e̶ She didn't die but I bought the truck anyway!!
robj80 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #14 of 19 Old 06-16-2009, 08:06 PM
Level VI Member
 
localnemesis's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Los Angeles, CA
Posts: 927
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
hehehehe pat rob in the back"its okie" hahahahha... jk you probably just need to clear cache and cookies :P
localnemesis is offline  
post #15 of 19 Old 06-17-2009, 04:10 AM
Member
 
Join Date: Mar 2009
Location: Denver, CO
Posts: 3,417
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
Quote:
Originally Posted by iluvmyVersa08 View Post
on my mac, I never have to sign in ... once I sign in its always signed it ...
So yes, he's right, the problem does exist ... just on some computers ... :S???
That's because the PC is for real computer users, the MAC is for sophisticated people. j/k... I encounter no problems when I use IE on my PC at home.
Hschlick84 is offline  
post #16 of 19 Old 06-17-2009, 11:54 AM
Level VI Member
 
AusTiida's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: South Australia
Posts: 867
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Feedback Score: 0 reviews
Quote:
Originally Posted by localnemesis View Post
....you probably just need to clear cache and cookies :P
I'm hoping that's been done before the posting for help starts
AusTiida is offline  
post #17 of 19 Old 06-17-2009, 12:35 PM
Level VI Member
 
iluvmyVersa08's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Mount Hope, ON
Posts: 6,567
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 9 Post(s)
Garage
Feedback Score: 0 reviews
Quote:
Originally Posted by VersaMG08 View Post
That's because the PC is for real computer users, the MAC is for sophisticated people. j/k... I encounter no problems when I use IE on my PC at home.

Lol. At first it was hard switching to a MAC but I don't ever want to go back. I love it. It is one of the best, probably more expensive purchases I have ever made.



iluvmyVersa08 is offline  
post #18 of 19 Old 06-17-2009, 12:37 PM
Level VI Member
 
iluvmyVersa08's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Mount Hope, ON
Posts: 6,567
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 9 Post(s)
Garage
Feedback Score: 0 reviews
Smile

Quote:
Originally Posted by AusTiida View Post
Ah crapola!

Okay, what browser are you using?

(the type/brand/name AND version....usually available by going to the 'about' tab on your browser)
I was using Internet Explorer. But I rarely ever go on a PC anymore ... only at work, and sometimes on my old laptop ... I always am using the MacBook now. Just wanted to say that I had the same problem as the original poster on a PC.



iluvmyVersa08 is offline  
post #19 of 19 Old 06-17-2009, 01:03 PM Thread Starter
Level VI Member
 
robj80's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: central, CT
Posts: 3,272
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 124 Post(s)
Feedback Score: 1 reviews
clearing cache and cookies was done prior to my post. I'm smarter then that . . . but not by much


205,125 miles when she was given away
35 mpg last tank


̶w̶a̶i̶t̶i̶n̶g̶ ̶f̶o̶r̶ ̶h̶e̶r̶ ̶t̶o̶ ̶d̶i̶e̶ ̶s̶o̶ ̶I̶ ̶c̶a̶n̶ ̶b̶u̶y̶ ̶a̶ ̶t̶r̶u̶c̶k̶,̶ ̶b̶u̶t̶ ̶s̶h̶e̶ ̶w̶o̶n̶'̶t̶ ̶d̶i̶e̶ She didn't die but I bought the truck anyway!!
robj80 is offline  
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome