Nissan Versa Forums - Search Results
Advanced Search
Showing results 1 to 7 of 7
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Dave01978
Forum: Nissan Versa Forums Announcements   05-09-2009, 02:30 AM
Replies: 16
Views: 1,108
Posted By Dave01978
Ok did a bunch of reading and added about 20...

Ok did a bunch of reading and added about 20 security token codes to inputs where they should have been. hopefully this solves the issues for everyone now.

Dave
Forum: Nissan Versa Forums Announcements   03-18-2009, 09:44 PM
Replies: 16
Views: 1,108
Posted By Dave01978
ok the settings looked ok, but i set dst to on ...

ok the settings looked ok, but i set dst to on

if you have more issues let me know
Forum: Nissan Versa Forums Announcements   03-18-2009, 08:58 PM
Replies: 16
Views: 1,108
Posted By Dave01978
well looks there there is supposed to be a script...

well looks there there is supposed to be a script in the bottom of the footer that was missing
Forum: Nissan Versa Forums Announcements   03-18-2009, 11:26 AM
Replies: 16
Views: 1,108
Posted By Dave01978
Ok I found the issue, was a missing piece of code...

Ok I found the issue, was a missing piece of code in out template for the DST Settings, it should be totally fixed now.

Austiida we are using the newdefualt style?
Forum: Nissan Versa Forums Announcements   03-18-2009, 06:42 AM
Replies: 16
Views: 1,108
Posted By Dave01978
ok i just turned off the daylight savings time...

ok i just turned off the daylight savings time stuff in the usercp, and that fixed it for me, at least it seams that way, i was constanly getting it
Forum: Nissan Versa Forums Announcements   03-18-2009, 06:30 AM
Replies: 16
Views: 1,108
Posted By Dave01978
here is the error i am getting, i seem to get it...

here is the error i am getting, i seem to get it alot


Your submission could not be processed because a security token was missing or mismatched.

If this occurred unexpectedly, please inform...
Forum: Nissan Versa Forums Announcements   03-16-2009, 02:42 AM
Replies: 16
Views: 1,108
Posted By Dave01978
Website Issues

So the last couple of days, alot of you guys gave been getting a security token missing
EDIT: I found the Daylight Savings setting in usercp is the problem, turn that off and it should go away, if...
Showing results 1 to 7 of 7

 
Forum Jump
 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome