Nissan Versa Forums banner
1 - 19 of 19 Posts

·
Registered
Joined
·
551 Posts
Discussion Starter · #1 ·
soooo today....i had my first problem withs my halos =[[[
i gotta check the connection tomorrow...i'm praying thats all it is.
if not, i may cry.

problem....what is circled in the picture...they went out =[


it was flickering at first and then just went out.
 

·
Registered
Joined
·
294 Posts
my cousin had the exact same halo lights but for a focus svt, and what you are mentioning happened to him too. He was mad as well, but idk if he ever fixed it or he knew the problem and never tried to fix it. I guess he didn't want to spend any more money on those, because he got a turbo kit : D and it goes vrroooooooommmmm tissttt ; )
 

·
Registered
Joined
·
1,285 Posts
welcome to the club.... my 3 LEDs went out on my driver side as well... they flickered readlly bad for a couple weeks, then they just died... im guessing moisture messed up the connection. now only 1 side works.... and you cant unplug it to have them both out cuz that turns the halos off... gay...
 

·
Registered
Joined
·
294 Posts
welcome to the club.... my 3 LEDs went out on my driver side as well... they flickered readlly bad for a couple weeks, then they just died... im guessing moisture messed up the connection. now only 1 side works.... and you cant unplug it to have them both out cuz that turns the halos off... gay...
I guess i would be p.o.'d too if one worked and the other didn't. Yeah i am not really sure what would cause it either, i mean my cousin and i live in Arizona pretty much devastating heat during the summer and gorgeous weather during the winter until the summer.

My best best would be something to do with heat, maybe the engine is producing mass heat for these little bulbs in which would result them to burn out. I have seen this happened to quite often with people who have halos with those 3 led bulbs, but i am not saying because of the heat it's just what i think would cause it. idk, someone else probably have another theory or know the actual problem that would cause this?
 

·
Registered
Joined
·
1,285 Posts
i checked things...connections seem ok...but lights still won't come on. idk.
same here... its internal im 90% sure its not the connection, theres probably something exposed, so when moisture comes in itll short circuit. i feel like the only way to fix this would be to take the whole headlamp apart
 

·
Registered
Joined
·
551 Posts
Discussion Starter · #11 ·
same here... its internal im 90% sure its not the connection, theres probably something exposed, so when moisture comes in itll short circuit. i feel like the only way to fix this would be to take the whole headlamp apart
yea....i can deal as long as the rings still light up/
 

·
Registered
Joined
·
613 Posts
had the same problem with mine, had to take em off and put on the OEM ones
looks like this may be a trend with the halos
 

·
Registered
Joined
·
613 Posts
yah i loved mine too, but as for another thread about my halos i stated not only one sides lights were dull and faded but it was fogging up randomly and then finally the 3 led lights stopped working altogether. that just about did it for me and those things, they are awesome but im not gonna spend money on those again and have em fail on me. OEM and my hid kit is the way to go lol well at least for me
 

·
Registered
Joined
·
294 Posts
yah i loved mine too, but as for another thread about my halos i stated not only one sides lights were dull and faded but it was fogging up randomly and then finally the 3 led lights stopped working altogether. that just about did it for me and those things, they are awesome but im not gonna spend money on those again and have em fail on me. OEM and my hid kit is the way to go lol well at least for me
It wouldn't hurt buying some for the first time, and using them up. I guess after it goes out or whatever it is best not to mess with them. Totally feel you on that one.
 

·
Registered
Joined
·
294 Posts
everything is so cost effective in the modern world today. Imagine if i had unlimited funds, now that would be amazing.

I wonder if there is a Versa that has reached 300hp +, if there is please some one tell me.

If i was a owner of a STi, EVO, GSX, 240sx, 300zx, SI, i would def race it if i heard the car sound like a performance car. If the Versa won, i would be astonished, but hopefully one day the Versa will hit 300 hp+ just like 300zx, STi, Evo, and etc. Can't wait for that day.
 

·
Registered
Joined
·
294 Posts
Civics with v-tec or non v-tec and any SI's?

You have manual so your good to race i would but i know i wouldn't win since i have an automatic(sometimes i race just for the fun of it, and i try to def race ricers hahaha). If they guy is a sucky driver and is just a ricer then of course i would win, like i did with this Eclipse rs ricer boy who i won against when he was acting hard with his gf.
I had to put him in check, he started to pull went fast then braked and gave me the peace sign signally he won, even though i wasn't racing him so that is when i pulled up against him told him on 3 we go and we did and surprising enough i beat him a car length and stopped at 80 going in a 45 ; p

p.s. sorry too for hi jacking
 
1 - 19 of 19 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top