Nissan Versa Forums banner
1 - 8 of 8 Posts

·
Registered
Joined
·
48 Posts
Discussion Starter · #1 ·
http://i118.photobucket.com/albums/o108/dreamdesignparts/0127121647.jpg

Can someone take a look under their dashboard and let me know where the cables from this connection goes to. One of the wires came loose. One part goes to the ignition...I just need to know where the other one goes. Pictures would be very appreciated. I will be looking at diagrams and trying to fix this myself. Ill check back on this forum tomorrow to see if i have a respone.thanks in advance.06235 are the numbers if they seem hard to read.
 

·
Registered
Joined
·
236 Posts
http://i118.photobucket.com/albums/o108/dreamdesignparts/0127121647.jpg

Can someone take a look under their dashboard and let me know where the cables from this connection goes to. One of the wires came loose. One part goes to the ignition...I just need to know where the other one goes. Pictures would be very appreciated. I will be looking at diagrams and trying to fix this myself. Ill check back on this forum tomorrow to see if i have a respone.thanks in advance.06235 are the numbers if they seem hard to read.
Here are two photos under the drivers side HB2011 I don't see the exact connector you are holding. Can you reference from the ignition area?
 

Attachments

·
Registered
Joined
·
48 Posts
Discussion Starter · #4 ·
on that first picture, on the bottom right that white plug that comes out..the white wire on that plug(in my car) goes into this yellow clamp kinda thing and from there turns into this black wire, which is the picture that i took, the white looking clamp that I am hold looks like it just makes the black wire do a 180 turn and go back the way it came...but the end is just hanging under my dash.

if i could find out where that white wire goes it should solve my problem...taking my dash out so i have more room to work. thank you for the pictures.

your car looks new..mine is a 2007 MT
 

·
Registered
Joined
·
48 Posts
Discussion Starter · #5 ·
http://i118.photobucket.com/albums/o108/dreamdesignparts/0128121035.jpg

here we go, just uploading a picture so others can see.

well i had this open i also found a ground wire that had been cut...i dont think it was me while removing the dash but it could have been. but i dont think it would have been pull out from one side and cut, or ripped depending on if it was me, on the other. going to connect these 2 wires and see if it fixes my car starting issue, i think it will.

thanks for your help.
 

·
Registered
Joined
·
236 Posts
http://i118.photobucket.com/albums/o108/dreamdesignparts/0128121035.jpg

here we go, just uploading a picture so others can see.

well i had this open i also found a ground wire that had been cut...i dont think it was me while removing the dash but it could have been. but i dont think it would have been pull out from one side and cut, or ripped depending on if it was me, on the other. going to connect these 2 wires and see if it fixes my car starting issue, i think it will.

thanks for your help.
Index of /FSM//versa

I tried to look at the 2007 wiring diagram, see the link above but could not find the wire. From what I saw, the white wire is part of the starter relay circuit. See page 15

http://www.nicoclub.com/FSM//versa/2007/hatch/SC.pdf

Keep us posted
 

·
Registered
Joined
·
48 Posts
Discussion Starter · #7 ·
Ya i just cut and reclamped the wire and the car started just fine. I guess that was my problem all along. My dad said it looks like there was an alarm or kill switch installed in my car before but im the first owner. Did not look factory to me. im just happy it works now. I guess that's how Nissan changes there options. Car probably came factory with an alarm and they modified it. What do you guys think?
 
1 - 8 of 8 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top